Är allt tillåtet på nätet?

Okej, min logg har verkligen blivit åtsidosatt på sista tiden, jag vet :-) Anledningen är att jag är nykär och plötsligt är det ingenting som irriterar mig eller gör mig djupt upprörd :-) Men eftersom min blogg inte är meningen som en dagbok där jag skriver om mitt privatliv så får ni helt enkelt ha lite överseende med mig :-)

Nu har jag i alla fall hittat nåt som jag måste skriva om.. Internet!
Jag vet att debatten har pågått sen internet uppfanns (nästan i alla fall) men förstår det inte mer för det.. Men är allt tillåtet där? Får man skriva precis vad som helst bara för att man inte gör det personligen, ansikte mot ansikte? På facebook finns ett spel som heter Farkle, ett urroligt tärningsspel för övrigt, där man kan möta motståndare från hela världen och chatta med dem under spelets gång. Lite roligt tycker jag och få veta vart motspelaren kommer ifrån och så, men man får räkna med att stå ut med en del.. Jag ska ge några exempel så ni förstår vad jag menar :-)

* En kille jämförde mig med en svensk porrfilm när han fick veta att jag var från Sverige och fortsatte nöta i ämnet och tackade mig för bilderna han fick upp i sitt huvud...
* En annan kallade mig "my dear" efter varje kommentar. Det kan ju tyckas oskyldigt men han vidareutvecklade det också..
* En tredje talade om att han var gift och hade barn men tyckte inte att det var nåt hinder för att bli detaljerad med vad han sysslade med under tiden vi spelade. Ni som har dålig snuskig fantasi får helt enkelt fråga nån som har en bättre för jag vill inte upprepa det här :-)
* En fjärde frågade vad vi kunde prata om när vi spelade och ville veta om sex var okej.
* En femte frågade vilken sort chat jag ville ha, "naughty or nice"? Och jag kom på att jag blev tacksam för att han frågade...
* Några stycken ställer frågor som: "Är du ensam" "Vad gör du när du är ensam" osv..


Jag kan tro att det här är nån taktik för att få motspelaren ur balans och jag kan tro att flera av dem kanske skämtar men jag vet att jag inte tycker att det är roligt. Och till alla er som tänker tala om att det här förekommer på alla möjliga olika forum vill jag bara säga: Jag vet.. Men det gör det inte mer okej för det tycker jag.
Är det jag som är känslig? För jag kan ta mig sjutton inte låta bli att känna mig kränkt...

RSS 2.0