Ursäkta

Ursäkta men jag måste få "spy lite galla"... Just idag är jag så trött på alla egotrippade människor som bara tänker på sig själva. Kanske är det så att det aktualliseras av valresultatet där sverigedemokraterna tog sig in i riksdagen, trots att deras åsikter faktiskt strider mot de mänskliga rättigheterna som också Sverige har skrivit under på. Kanske är det så att det alltid finns lite irritation över egon och just idag bara pyser över.

Alltför ofta ser jag i min omgivning hur folk sätter sitt eget JAG framför t.ex sina barn och andras bästa och blir helt blinda för det positiva som faktiskt finns omkring dem. Inte många verkar vilja "offra" sig lite för nånting längre, huvudsaken är att de får precis som de vill bara... Sen att andra i deras närhet inte mår bra struntar de i, JAGET är viktigast av allt... Kompromiss kan de inte ens stava till.


Tänkvärt

Idag gick en familjemedlem bort efter en längre tids sjukdom. Han var relativt gammal och har levt ett innehållsrikt och långt liv. Eftersom han varit sjuk länge och fått åka in och ut på sjukhus och inte haft någon livskvalité kan jag på ett sätt känna att det var skönt för honom. Men det föder alltid en massa tankar när någon lämnar oss. Att tänka på honom innan han blev sjuk är som att se en helt annan människa framför sig. Från en aktiv man som älskade fiske och bilar till sista åren sittande i en rullstol med stora svårigheter. Det bubblar upp många minnen och jag är tacksam att jag har dem samtidigt som det just idag är lite jobbigt. Att jag sen sitter här, 70 mil ifrån alla nära, gör inte saken lättare. Mina tankar går till dem.

Vila i frid och njut i din eka med fiskespöet i hand <3


RSS 2.0