Falska anklagelser

Att människor inte alltid kommer överens förstår jag. Att människor blir sura på varandra för att åsikterna går isär förstår jag. Jag kan till och med förstå att människor blir hederligt förbannade på varandra. Vad jag däremot INTE kan förstå är att den ilskan kan övergå i en direkt elak handling. En handling som (till exempel) innebär en falsk anmälan till skolverket. En handling som kränker både elever, föräldrar och personal å det grövsta. Och allt för att personen ifråga inte får som den vill och inte får fortsätta med sina onda uppsåt eller vad det nu var. DET har jag svårt att förstå. Att säga att man värnar om eleverna och sen göra något sådant, det har jag svårt att förstå.

Jag är helt säker på att vi rider ut stormen och kommer ut helskinnade och stärkta på andra sidan för vi ÄR en kanonskola med kanonelever, föräldrar och personal.

Och till dig som gjorde det här vill jag bara säga: För mig är du ingen, en patetisk liten varelse som inte längre förtjänar min ilska. Från och med nu tänker jag inte ens låtsas om att du existerar.


RSS 2.0